Inundații în județul Sibiu! Autoritățile au acționat pe tot parcursul nopții pentru a ajuta oamenii

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În data de 17.07.2016, începând cu ora 00:07, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu a fost solicitat să intervină pentru evacuarea apei ca urmare a cantităţilor de precipitaţii căzute într-un timp scurt în municipiul Sibiu (pe străzile Carpenului, Someşului, Calea Cisnădiei, Petru Poni, Salzburg, Rampa Ştefan cel Mare, Verzăriei, Rahovei şi Dimitrie Cantemir – la 6 locuinţe, 1 pivniţă şi 2 apartamente situate la demisol inundate şi o platformă industrială.

În toate aceste locaţii intervine Detaşamentul de Pompieri Sibiu cu 5 autospeciale cu apă şi spumă, 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă şi 1 autocamion de intervenţie cu o motopompă transportabilă şi 24 subofiţeri + 1 ofiţer), în comuna Racoviţa (45 locuinţe inundate la care se intervine cu 1 autospecială cu apă şi spumă cu 4 subofiţeri din cadrul subunităţii de pompieri de la Avrig), în satul Scoreiu (2 locuinţe inundate la care intervine subunitatea de pompieri de la Avrig cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi 2 subofiţeri).

De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Cristian a intervenit în comuna Cristian pentru evacuarea apei dintr-un subsol, SVSU Sadu a intervenit în comuna Sadu pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă, SVSU Cisnădie a intervenit în oraşul Cisnădie pentru evacuarea apei din 4 locuinţe şi SVSU Turnu Roşu a intervenit în sat Sebeşu de Jos pentru evacuarea apei din 2 gospodării. În comuna Racoviţa, SVSU Racoviţa intervine împreună subunitatea de pompieri de la Avrig, pentru evacuarea apei din cele 45 de locuinţe inundate.

Totodată SC Apă Canal SA Sibiu, a intervenit în 15 locaţii din muncipiul Sibiu pentru evacuarea apei din subsolurile inundate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here