EXCLUSIV: Mesaj emoționant de la șoferul TIR-ului care ar fi produs accidentul de vineri de pe DN7, SIBIU

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

La câteva zile de la producerea acestui accident nefericit, șoferul TIR-ului încărcat cu lemne, ne-a transmis un mesaj prin care povestește cum s-a produs evenimentul. Aflat încă în stare de șoc, bărbatul încearcă să treacă peste incident. A fost să își viziteze colegul de breaslă, fiind rănit și internat în spital și le recomandă tuturor să aibe grijă și să fie prudenți în trafic.

”În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru modul corect cum ați difuzat acest accident. Sunt șoferul TIR-ului care a produs accidentul și vreau să vă spun că încă nu mi-am revenit din șocul accidentului. Pentru cei care citesc on-line, vreau să-i informez că anterior accidentului, am rulat peste 500 metri cu viteza de 38-40 km pe oră, iar eu eram pe coborâre și în curbă la dreapta am pus frână ușoară, nu bruscă, pentru că în fața mea era o Dacia papuc, roșie, de AB (Alba) și mai în față era un TIR polonez. În momentul când am frânat, a fugit remorca înspre stânga, din cauza carosabilului umed și, cum susțin unii martori care erau în spatele meu, că au fost urme vizibile de ulei sau motorină pe asfalt.

Regret nespus cele întâmplate, dar vă asigur că nu am circulat cu viteză și nici nu am fost imprudent în momentul acționării frânei. Efectiv nu știu cum s-a întamplat. M-am trezit cu un impact, în cabină toate au căzut de pe bord și când am deschis ușa, am văzut impactul în spate, iar când m-am deplasat în spate și am văzut cabina TIR-ului turc că este lovită și șoferul este prins acolo, am intrat în panică. M-am pus jos pe asfalt și minute bune nu am fost coerent. După un timp s-a adunat lumea, au încercat să-l scoată pe turc din cabină, venise și primul echipaj de la Rutieră. Într-un final au reușit să-l scoată pe șofer, iar când l-am văzut că umblă și se pune singur pe targă, mi-am mai revenit… Ce să vă mai spun… să ferească Domnul pe toți de clipele prin care am trecut eu.

Vă spun că la sediul Poliției unde un inspector ISCTR a citit diagrama mea, mi-a spus că am avut 38 km în momentul impactului, iar anterior am rulat cu maxim 40 km, cam 500 m.

Vreau să-mi cer scuze de la ceilalți participanți la trafic, care au rămas blocați peste trei ore și de la persoanele care au dat declarație la dosar și au specificat de existența petelor de motorina pe carosabil… La un moment dat, în timp ce eu filmam cu telefonul mobil, s-a produs o adevărată ceartă între câțiva martori și organele de la Poliție, cu privire la petele de ulei sau motorina din amontele accidentului,  cu 100-200 m mai sus de accident.

Azi, de dimineață, am fost la spital la Sibiu, am vorbit cu șoferul turc. Este relativ bine, are fracturi costale, este cusut pe frunte, are câteva echimoze pe față și mâini, nu mai are durerile din prima zi. Am vorbit cu el și după accident, dar avea dureri mari atunci.

Maine (luni) am să mă duc din nou la spital la șoferul turc. Mulțumesc la Domnul că nu a fost mai grav și doresc din tot sufletul să mă credeți că nu am vrut să se întample așa ceva. Mai mult, vă spun că nu sunt un om iresponsabil și îi rog pe cei ce citesc aceste rânduri, și doresc să-mi adreseze întrebări, să cunoască adevărul și nu povești cum că am avut viteză mare sau încărcătură grea, sau mai știu ce… ” A declarat într-un comentariu, pentru TRANSILVANIA NEWS, Iancu Florin Dorin, șoferul unuia dintre TIR-uri.

(Declarația o puteți citi integral în cadrul știrii în care a fost făcut comentariul. CLICK AICI)

Vă reamintim, acum două zile, pe 15 iulie, două TIR-uri au intrat în coliziune pe Drumul Național 7, în apropiere de localitatea Tălmaciu. Șoferul unuia dintre TIR-uri a fost rănit și a fost internat la Spitalul Județean Sibiu pentru îngrijiri medicale. CITEȘTE ȘTIREA AICI: UPDATE FOTO Sibiu: Două TIR-uri implicate într-un accident grav la Tălmaciu, pe DN 7

FOTO: IPJ Sibiu
FOTO: IPJ Sibiu
FOTO: IPJ Sibiu
FOTO: IPJ Sibiu
FOTO: IPJ Sibiu
FOTO: IPJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here