Peste 30.000 de kg de cereale, confiscate de polițiști, la Călărași

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Peste 30.000  kg. de cereale fără documente de provenienţă au fost depistate de poliţiştii din Călărași, în urma unor controale privind depozitarea și comercializarea de cereale, de către societăți de profil./ Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.000 de lei și a fost dispusă confiscarea contravalorii întregii cantităţi de cereale, respectiv 15.000 de lei.

La data de 14 iulie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au desfăşurat o acţiune pentru verificarea achiziției, depozitării și comercializării  de cereale.

Astfel, poliţiştii au efectuat verificări la 6 depozite de cereale ce aparținunor persoane fizice autorizate și societăți comerciale, de pe raza județului Călărași.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat sancţiuni contravenționale prevăzute de Legea nr. 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, în valoare de 30.000 de lei.

În urma inventarierii stocurilor, au fost găsite peste 30.000 de kilograme de grâu, pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea contravalorii întregii cantităţi de cereale, respectiv peste 15.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here