Covasna: Șofer băut, la volanul unui microbuz plin de pasageri

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier, au oprit pe DN 11, în comuna Ozun, un microbuz destinat transportului public de persoane, la volanul căruia se afla un bărbat de 43 de ani domiciliat în județul Vaslui.

În urma verificărilor efectuate s-a contatat că la bordul autovehiculului care se deplasa pe ruta Vaslui – Brașov, se aflau 20 de persoane, iar în urma testării șoferului cu aparatul etilotest a reieșit că avea o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Sfântu Gheorghe pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea deteminării îmbibației alcoolice.

Polițiștii au dispus imobilizarea vehiculului și au luat legătura cu operatorul de transport pentru preluarea pasagerilor și a microbuzului.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here