Prefectul de Cluj s-a întâlnit cu elevii de 10 de la Bacalaureat

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Prefectul județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan, s-a întâlnit astăzi, la sediul Palatului Administrativ Cluj, cu cei doi elevi care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat — sesiunea iulie 2016.

‘Pentru efortul și seriozitatea în pregătirea școlară care au condus la obținerea unei performanțe deosebite, media 10 la sesiunea de Bacalaureat, iulie 2016’, Raul-Bogdan Oltean, absolvent al Colegiului Național ‘George Barițiu’ și Radu Cristian Andreescu, absolvent al Liceului Teoretic ‘Onisifor Ghibu’, au primit din partea prefectului Gheorghe Ioan Vușcan DIPLOMA DE ONOARE a Instituției Prefectului-județul Cluj.

‘I-am sunat și i-am felicitat încă de ieri pe cei doi elevi și am dorit să îi cunosc personal. Instituția Prefectului — județul Cluj este o instituție care, din păcate, nu poate premia material excelența în educație, însă conform tradiției, am oferit din suflet câte o Diplomă de Onoare celor doi elevi eminenți, ca o recunoaștere a efortului și seriozității în pregătirea lor școlară. Radu și Raul sunt două exemple de urmat și pentru alți elevi din Cluj și din țară, ei demonstrând că, prin muncă asiduă, poți avea rezultate care constituie baza pe care se clădește viitorul lor. Îi felicit pe cei doi că au decis să studieze la universități din Cluj-Napoca!’ a spus prefectul Vușcan.

La întâlnire au fost prezente doamnele director ale celor două unități de învățământ de unede provin elevii, prof. dr. Alina Bărăian, respectiv prof. Monica Bereș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here