Harghita: Bărbat cercetat pentru că ar fi racolat patru tinere pentru prostituție

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat din Odorheiu Secuiesc este bănuit că ar fi racolat patru tinere pentru care căuta clienți în vederea practicării prostituției. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita cercetează un bărbat, de 66 de ani, din Odorheiu Secuiesc, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de proxenetism

Acesta este bănuit că, din anul 2015 și până în prezent, ar fi racolat patru tinere, dintre care una minoră, din judeţul Covasna şi 3 majore, din judeţul Harghita, pentru care ar fi căutat clienți  în vederea practicării prostituției. O parte din banii obținuți de fete ar fi fost reținuți bărbatul cercetat.

La data de 9 iulie a.c., bărbatul a fost surprins în flagrant delict în timp ce primea bani în schimbul oferirii unor servicii de natură sexuală de către una dintre cele patru fete.

La aceeaşi dată, poliţiştii au efectuat o percheziţie la o locuință din Odorheiu Secuiesc, utilizată de bărbat, unde a fost depistată minora.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 10 iulie a.c., a fost dispusă faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here