SIBIU: IMAGINI LIVE de la Red Bull Romaniacs 2016

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Transilvania News va transmite imagini în direct de la Red Bull Romaniacs Sibiu 2016. De la ora 17:00 , în centrul Sibiului se va da lupta pentru startul în prima zi de off-road a Red Bull Romaniacs 2016.

Pentru a 12-a oară Bd-ul Coposu a fost transformat într-o galerie ce găzduiește opere de artă neconvențională. 14 obstacole au fost gândite pentru a crea un spectacol cât mai antrenant pentru fanii care vin să vadă ce pot face cei mai buni piloți de hard enduro de pe Glob.

IMAGINI LIVE PE PAGINA DE FACEBOOK Transilvania News – De la orele 17:00!

Restricții de trafic în zona bd. Coposu

Marți, 12 iulie (ora 6) – miercuri, 13 iulie (ora 6) – bulevardul Corneliu Coposu (inclusiv parcarea de sub zid, de la Sala Thalia la fântâna arteziană) va fi închis traficului între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Constituției până în Piața Unirii.

Marţi 12 iulie, între orele 8 – 22, strada Gimnasticii va fi închisă traficului, aceasta urmând să fie utilizată ca rută de întoarcere pentru concurenții care merg spre start.

Ca rute ocolitoare, șoferii pot utiliza strada Andrei Șaguna și respectiv bulevardul Vasile Milea pentru traficul din zona Pieței Unirii și respectiv străzile Constituției, Herman Oberth și Bâlea pentru zona dinspre Spitalul Județean.

Enduro for Romania

La ediția din acest an a Red Bull Romaniacs, în cadrul proiectului ”Enduro for Romania”, se va organiza un târg de echipament și suveniruri din lumea enduroului extrem. Fondurile strânse vor fi donate către secțiile de neonatologie și nou-născuți prematuri ale Spitalul Clinic Județean Sibiu. Aceste fonduri vor contribui la achiziția a două aparate de screening pentru detectarea precoce a malformațiilor congenitale de cord. Târgul caritabil va fi organizat în zona de acces către prolog din direcția hotelului Ramada, în apropierea parcării Teatrului Radu Stanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here