Brașov: Grindă căzută peste o cisternă încărcată cu kerosen! Trafic blocat pe DN1, mai bine de trei ore

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Conform CNADNR, un trailer care transporta un excavator, a lovit grinda CF care a căzut pe cabina unei cisterne încărcate cu kerosen. Accidentul a avut loc pe Drumul Național 1, azi-noapte, în jurul orei 01:00, între Timișul de Sus și Timișul de Jos, județul Brașov.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, șoferul cisternei a fost accidentat. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme grave, a primit îngrijiri medicale de urgență, la fața locului, iar mai apoi a fost transportat la Spitalul Județean Brașov.

Circulația rutieră, în zona accidentului, a fost întrerupta pe ambele sensuri până la ora 4.30 și de atunci se circula dirijat și alternativ pe stânga, până se eliberează carosabilul de utilajul căzut.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:25, în judeţul Braşov, circulaţia a fost reluată pe DN1 Predeal – Braşov, la kilometrul 148+200 de metri, în zona Cotu Donului. Buldoexcavatorul a fost ridicat, însă se execută lucrări la suprafaţa carosabilă, care a fost deteriorată, iar traficul se va desfăşura alternativ, dirijat, până la încheiera acestora (probabil peste o jumătate de oră) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here