Autorul jafului de la o bancă din Bistrița-Năsăud, a fost prins cu focuri de armă!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Autorul jafului care a avut loc în data de 5 iulie, într-o bancă din Bistrița, a fost prins de polițiști chiar în apropiere de locul spargerii. Conform IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a îl putea prinde pe atacator.

”Autorul jafului de la unitatea bancară din municipiul Bistrița, a fost reținut de polițiști. În timpul intervenției, a avut loc un schimb de focuri de armă între autor și polițiști, iar unul dintre polițiști a fost rănit în braț, fiind transportat la spital pentru examinare.” A declarat pentru Transilvania News, Rodica Pîrlea, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

”În data de 12.07.2016, în jurul orei 17,30 au fost aduși în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița doi bărbați implicați în schimbul de focuri din cartierul Subcetate. Ambii sunt stabili hemodinamic, conștienți și cooperanți, fiind în curs de investigații pentru stabilirea diagnosticului și atitudinii terapeutice.

Una din victime, și anume angajatul MAI, are ca diagnostic de etapă: plagă împușcată braț stâng, suspect fractură humerus stâng, iar cealaltă persoană prezintă o plagă împușcată la nivelul coapsei.” A declarat, dr. Mihaela Mastan, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Autorul jafului cunoscut cu antecedente penale, atât în România cât și în Italia fiind eliberat din penitenciar, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Vă reamintim, în data de 5 iulie, un bărbat a intrat înarmat într-o bancă din Bistrița, i-a ameninat pe angajați și a fugit cu o sumă de bani. Conform anchetei, se pare că autorul jafului, a reușit să fugă din banca din Bistrița, cu aproximativ 19.000 de lei. Cazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here