Sibiu: Un bărbat din Mediaș, urmărit internațional pentru înșelăciuni în Germania, a fost prins

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat din Mediaș, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare pentru mai multe înșelăciuni a fost depistat de polițiștii sibieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au depistat un bărbat, de 48 de ani, din Mediaș, care erau urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autoritățile germane au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de înșelăciune, fapte prevăzute de articolul 263 din Codul penal german și pedepsite cu închisoarea de maxim 10 ani.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada octombrie 2015 – martie 2016, ar fi comis în Augsburg și în alte localități din Germania, 5 infracțiuni de înșelăciune.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat magistraților, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here