Concurs de elicoptere radiocomandate outdoor, în weekend, la Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Concurs de elicoptere radiocomandate outdoor, în weekend, la Brașov. Această manifestare este un prilej de întâlnire a pasionaților de elicoptere radiocomandate din țară, iar pentru public, un veritabil spectacol la înălțime.

Vor avea loc, atât demonstrații, cât şi zboruri de plăcere cu aceste aparate de zbor. Cei mai buni piloți vor participa la concursul de pilotaj, dar şi la cel de frumusețe. Pentru concurenții și participanții la eveniment se vor acorda cupe, medalii, diplome și, evident, premii consistente în produse specifice aeromodelismului.

Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: ”Îndemânare şi pricepere la pilotaj”, respectiv, ”Concurs de frumuseţe a elicopterelor înscrise în concurs”.

La prima probă, programul obligatoriu este următorul: decolare verticală şi hovering la 2 metri; răsucire la 360 grade pe loc; tur de poligon la altitudine constantă (2 metri), aterizare la punct fix. Fiecare pilot poate să completeze acest program cu încă patru figuri, la alegere, stabilite prin programul Federației Aeronautice Internaționale, clasic (F3C) sau 3D (F3N).

La cea de-a doua probă, juriul va aprecia calitatea vopsirii modelului şi a înmatriculării lui (dacă este cazul), dar şi soluţiile tehnice personale adoptate, dacă acestea există.

Aparatele de zbor, înscrise în concurs, sunt definite în conformitate cu regulamentul Federației Aeronautice Internaționale, în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here