CLUJ: Jandarmii asigură ordinea și siguranța la Electric Castle! CFR suplimentează trenurile

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În perioada 13-18 iulie a.c., cu prilejul desfășurării festivalului Electric Castle care va avea loc la Castelul Banffy din Bonțida(județul Cluj), efectivele de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura climatul de ordine și siguranță, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Jandarmii clujeni recomandă participanților la acest eveniment să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, etc.) și a celor de valoare și să evite conflictele cu persoanele aflate sub influența băuturilor alcoolice.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetățenii se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

CFR suplimentează trenurile

Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară lângă Cluj, în perioada 11 — 17/18 iulie 2016, trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la BONȚIDA.

În plus, în zilele de 16 și 17 iulie, trenul Regio 4308 va circula suplimentar, având plecarea din Cluj Napoca la ora 17:35, sosirea în Bonțida la 18:24 și în Dej Călători la 19:15.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida este 101,60 lei, iar pentru un tânar (elev/student) este de 68 de lei.

Biletele de tren pot fi cumpărate:

ˇ online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu reducere de 5% — singura care se cumulează și cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors;

ˇ de la casele de bilete din stațiile și agențiile de voiaj CFR;

ˇ de la automatele de vânzare din gările mari sau de la

ˇ terminale ZebraPAY din marile centre comerciale.

Comuna Bonțida, aflata la 30 km distanța de Cluj și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviara 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de stațiile CFR Bonțida și Rascruci.

Festivalul Electric Castle se desfășoară în perioada 14-17 iulie și este primul festival din România care a mutat muzica electronica și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfășurându-se în incinta Castelului Banffy din Bonțida.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului nostru din stații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here