Bistrița-Năsăud: Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 112.000 de lei, în doar trei zile

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În perioada 09-11 iulie a.c., poliţiştii de ordine publică, poliţie rutieră, şi din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, au acţionat în sistem integrat, în baza planului de acţiune elaborat la nivel naţional ,, WEEK-END RUTIER ÎN SIGURANŢĂ,,.

Poliţiştii au acţionat pe raza municipiului Bistriţa, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pe principalele artere pe care se înregistrează valori ridicate, precum şi spre zonele turistice cu afluenţă mare de persoane, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, verificarea legalităţii modului de efectuare a transportului de persoane, depistare şi sancţionarea persoanelor care conduc autovehicule pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi pentru prevenirea încălcării regulilor privind trecerile la nivel cu cale ferată. Au fost folosite aparate radar în vederea prevenirii excesului de viteză

Astfel, de la demararea acţiunii poliţiştii bistriţeni au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 112.606 lei, fiind reţinute 12 de permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare auto. Totodată fiind constatate 12 infracţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here