Media Music Awards 2016 va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Media Music Awards a ajuns la a cincea ediție anuală și va avea loc la Sibiu, pe 15 septembrie 2016.

Singura gală de premii muzicale din România, organizată outdoor și cu premii acordate pe baza difuzărilor radio — TV, se va desfășura, ca și până acum, în Piața Mare, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt așteptați peste 40.000 de spectatori.

‘Cifra 5 ne poartă noroc: anul acesta sărbătorim 5 ani de Media Music Awards, singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio și tv. Peste 150.000 de spectatori au fost prezenți în cele patru ediții de până acum și ne bucurăm să continuăm cu încă un sezon cel puțin la fel de spectaculos. Vă promitem o ediție plină de surprize și show-uri de excepție.’, declară Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

La cele 4 ediții Media Music Awards de până acum au luat parte artiști de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

Media Music Awards este organizat de Asocia?ia Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here