Bărbatul care a jefuit o bancă din Bistrița este de negăsit! Poliția a făcut publice imaginile de pe camere

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Bărbatul care a jefuit, în cursul zilei de ieri, o bancă din Bistrița, este de negăsit. Inspectoratul Județean de Poliție a dat publicității imaginile de pe camerele de supraveghere din banca în care a avut loc jaful. În imagini se poate vedea un bărbat tânăr, îmbrăcat cu o bluză albă, blugi, șapcă și ochelari de soare, și are în spate un ghiozdan. La scurt timp după ce intră în bancă, bărbatul așteaptă puțin, iar mai apoi scoate de sub bluză, un pistol pe care îl îndreaptă spre angajații băncii.

Conform anchetei, se pare că autorul jafului, a reușit să fugă din banca din Bistrița, cu aproximativ 19.000 de lei. Cazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, iar în continuare se fac demersuri pentru indentificarea suspectului.

Vă reamintim faptul că în cursul zilei de ieri, a intrat în sediul unei bănci din Bistrița și a început să îi amenințe pe angajați pentru a-i da toți banii. La scurt timp, bărbatul a fugit din bancă.

”În jurul orei 10:27, poliția a fost sesizată despre faptul că un bărbat a pătruns a pătruns în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița, unde prin amenințarea cu o armă, a cerut bani din seif. Din primele cercetări, se pare că acesta a sustras o sumă de bani urmând ca reprezentanții unității bancare să comunice prejudiciul. facem precizarea că nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, au fost declanșate cercetări în vederea indentificării principalului suspect, recuperării prejudiciului cauzat și tragerea la răspundere penală a acestuia.” A declarat pentru Transilvania News, Rodica Pîrlea, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

CITEȘTE ȘI: Jaf armat la o bancă din Bistrița-Năsăud! Suspectul este căutat de polițiști

VIDEO: IPJ Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here