UPDATE: Percheziții la ALBA! Cinci persoane au fost reținute

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În cadrul activităților desfășurate azi, 05 iulie 2016, toate cele 5 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de ‘furt calificat’, ‘spălare de bani’, ‘fals în înscrisuri sub semnătură privată’, ‘uz de fals’, ‘instigare la uz de fals’ și ‘complicitate la spălare de bani’, au fost identificate și conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru continuarea cercetărilor.

Față de toate cele 5 persoane, polițiștii de investigații criminale vor lua măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Mâine, 06 iulie 2016, persoanele reținute vor fi prezentate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cu ocazia perchezițiilor au fost indisponibilizate în vederea dispunerii ulterioare a unor măsuri asiguratorii, următoarele bunuri și valori: 5 autoturisme, suma de 500 euro și 5000 lei, 2 arme cu muniția aferentă (ambele neletale și deținute ilegal), un imobil, aparatură electrică și electrocasnică.

Azi, 05 iulie 2016, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiști din Sibiu și Constanța, au efectuat 8 percheziții domiciliare,în Alba, Sibiu și Constanța, la persoane bănuite de comiterea unor furturi din imobile.

Din cercetări a reieșit că, în ianuarie 2015, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 49 de ani, din municipiile Sebeș, Sibiu și Constanța, ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Sebeș, de unde au sustras bunuri și sume de bani.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 600.000 lei.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here