Jaf armat la o bancă din Bistrița-Năsăud! Suspectul este căutat de polițiști

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Incident armat în această dimineață la o bancă din Municipiul Bistrița. Un bărbat cu o armă în mână, a intrat în sediul unei bănci și i-a amenințat pe angajați și le-a cerut banii dintr-un seif. Poliția a fost alertată imediat prin sistemul unic 112. Din fericire nimeni nu a fost rănit!

”În jurul orei 10:27, poliția a fost sesizată despre faptul că un bărbat a pătruns a pătruns în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița, unde prin amenințarea cu o armă, a cerut bani din seif. Din primele cercetări, se pare că acesta a sustras o sumă de bani urmând ca reprezentanții unității bancare să comunice prejudiciul. facem precizarea că nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, au fost declanșate cercetări în vederea indentificării principalului suspect, recuperării prejudiciului cauzat și tragerea la răspundere penală a acestuia.” A declarat pentru Transilvania News, Rodica Pîrlea, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Autoritățile continuă cercetările în acest caz și cel mai probabil urmează să analizeze și imaginile de pe camerele de supraveghere ale băncii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here