Bistrița-Năsăud: 5 persoane reţinuţe pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

5 persoane reţinuţe pentru 24 de ore şi alte două sub control judiciar pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bistriţa-Năsăud, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 de ani şi 46 de ani, toţi din comuna Teaca, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

La data de 03 iulie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Teaca, a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

În fapt, cei şapte sunt bănuiţi că , ar fi tulburat grav ordinea şi liniştea publică, pe raza comunei Teaca în drumul public. Totodată, aceştia ar fi distrus geamurile unui imobil.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here