Cluj: Două persoane rănite în urma unei coliziuni dintre un TIR și o autoutilitară, pe DN1 J

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Două persoane au fost rănite, dintre care una în stare gravă, după ce șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu un TIR. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 04:00 dimineața, pe Drumul Național 1 J, între localitățile Gârbău și Viștea, județul Cluj. Mai multe echipaje medicale, pompieri și poliție, au intervenit imediat la fața locului, pentru acordarea primului ajutor, dar și pentru a asigura zona. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

”Un bărbat în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN1 J, din direcția Viștea, spre DN1 E, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autotractor cu semiremorcă. În urma impactului, conducătorul auto, în vârstă de 47 de ani, a fost rănit grav, acesta a fost transportat la UPU Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale. De asemenea, celălalt conducător auto, un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca, a fost rănit ușor, el a fost de asemenea transportat la UPU Cluj-Napoca. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 50.000 de lei.” A declarat pentru Transilvania News, Agent Principal de Poliția, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Cluj.

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate în zona accidentului, iar de dimineață, autoritățile au acționat pentru înepărtarea autovehiculelor de pe carosabil. În cazul acestui accident, Poliția Rutieră a deschis o anchetă și continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here