FOTO: Avion de mici dimensiuni, prăbușit în județul Brașov! Două persoane decedate!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un avion de mici dimenisuni s-a prăbușit astăzi în județul Brașov. Incidentul a avut loc în apropiere de localitatea Perșani. Anunțul a fost făcut la ora 12:28, prin sistemul național de urgență, 112.

Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, în avion se aflau două persoane. Una dintre ele este decedată, a fost găsită carbonizată, iar cealaltă victimă, se află în stare foarte gravă, cu arsuri pe suprafața corpului.

Mai multe ambulanțe, echipaje de descarcerare și pompieri s-au deplasat imediat la fața locului.

Un elicopter SMURD, care se afla în misiune, a fost redirecționat către accidentul aviatic de la Brașov, pentru a prelua victima grav rănită.

”Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, cetățean italian, rănit, iar cealaltă persoană, de cetățenie română, 57 de ani, femeie, aceasta a decedat. Veneau de la Timișoara și mergeau la Ghimbav, la Zilele Localității. Cel rănit a primit primul ajutor, a fost intubat și trimis cu elicopterul SMURD către Spitalul Județean din Mureș.” A declarat pentru Transilvania News, Ciprian Băncilă, Prefectul Județului Brașov.

!!!UPDATE!!! Pilotul avionului, în vârstă de 66 de ani, cetățean italian, a decedat la Spitalul Județean din Târgu-Mureș!

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact care a fost problema ce a dus la producerea acestui accident. Dosarul se află în derulare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Un avion de agrement s-a prăbușit în zona Măgura, județul Sibiu (01.07.2016)

FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here