Urmărire ca în filme la Mureș! Un șofer beat și fără permis, a refuzat să coopereze cu polițiștii

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a fost urmărit de polițiștii din Târgu Mureș. Beat fiind și fără permis, bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Ieri dimineață, în jurul orei 03:00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier, efectuând controlul circulaţiei pe Calea Sighişoarei din Tîrgu Mureș, au depistat în trafic un autoturism de culoare roşie, care având aplicate plăcuțe cu număr de circulație provizoriu, circula în direcția străzii Budiului din Tîrgu Mureș.

Poliţiştii au solicitat în repetate rânduri oprirea regulamentară a acestuia, însă, conducătorul autoturismului nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea lui şi, nereuşindu-se oprirea acestuia, a fost dat în consemn.

Ulterior, în jurul orelor 04.00, conducătorul auto a abandonat autoturismul pe strada Somnului, iar pe strada Belşugului, poliţiştii au reuşit identificarea conducătorului auto cât şi a pasagerilor din autoturism.

Conducătorul auto este un tânăr de 27 de ani, din comuna Cheţani, judeţul Mureş, care nu posedă permis de conducere.

Procedând la verificarea documentelor s-a constatat faptul ca autorizaţia de circulație provizorie este expirată, motiv pentru care i-a fost ridicată, împreună cu plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la UPU SMURD Tg. Mureş, de către echipajul mobil de jandarmi.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , „Conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, şi „Conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului”.

Faţă de tânărul de 27 de ani, poliţiştii Biroului Rutier au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here