Brașov: Minor găsit decedat la Complexul de Recuperare Școlară Brădet

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În dimineața zilei de 28 iunie 2016, un minor, în vârstă de 13 ani, instituționalizat la Complexul de Recuperare Școlară Brădet, a fost găsit decedat în pat de către educatorii din schimbul de dimineață.

Imediat a fost anunțat cabinetul medical al centrului, șeful de centru, Poliția și Salvarea. Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul minorului. În urma autopsiei realizată la Institutul de Medicină Legală din Brașov, s-a constatat că moartea a survenit ca urmare a unei insuficiențe cardiorespiratorii acute și a unui infarct pulmonar acut. Conform DGASPC Brașov, asupra minorului nu au fost descoperite urme de violență.

Minorul se afla instituționalizat la Complexul de Recuperare Școlară Brădet din luna aprilie a acestui an și suferea de mai multe boli, printre care epilepsie generalizată simptomatică, tetanie latentă, heteroagresivitate, etc.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov a anunțat familia minorului de decesul acestuia și s-a ocupat de lucrurile necesare înmormântării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here