Sibiu: Patru răniți și o persoană decedată în urma unui accident pe DN1, la Apoldu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident grav ce a avut loc în această dimineață, pe Drumul Național 1, la Apoldu în județul Sibiu. Traficul rutier a fost blocat imediat în urma coliziunii a trei autoturisme.

Mai multe echipaje de salvare SMURD, ale Serviciului Județean de Ambulanță, descarcerare și poliție, s-au deplasat imediat la fața locului pentru a asigura zona și pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Medicii au găsit la fața locului o persoană decedată și patru răniți, printre care și doi copii.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, ”șoferul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autoturism. Șoferul vinovat este decedat, în mașina care circula regulamentar se afla o familie, trei dintre persoane au fost rănite ușor, iar un copil, în vârstă de 4-5 ani, este rănit grav.”

Traficul rutieri la locul accidentului a fost blocat pentru scurt timp, iar mai apoi circulația s-a desfășurat cu dificultate. Mai multe echipaje de poliție, se află însă în zonă și fluidizează traficul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here