Aproape 100 de percheziții la nivel național, pentru destructurarea unei grupări infracționale

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descins în 13 judeţe, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani .

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Tg. Mureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au efectuat 96 percheziţii domiciliare, pe raza județelor Mureș, Harghita,   Alba,  Arad, Bihor, Brăila,  Brașov,  Cluj, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timiș.

Sunt vizate locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, bănuiţi de constituire grup infracţional organizat, evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată şi spălare de bani.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe înscrisuri, sisteme informatice și diferite sume de bani în lei și valută.

       Urmează să fie conduse la audieri peste 80 de persoane.

La activităţi au participat 150 de poliţişti din cadrul Brigăzilor de Combaterea a Criminalităţii Organizate din Mureş, Bacău, Brașov, Alba, Oradea, Cluj, Suceava, Timiș şi Iași, Inspectoratului de Poliție Județean Harghita precum și Gruparea Mobilă de Jandarmi Regele Ferdinand Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here