Un bărbat urmărit de autoritățile din Italia, prins de polițiștii din Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un cetățean italian, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru înșelăciune, a fost depistat de polițiștii din Brașov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.

La data de 25 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au depistat, în municipiul Săcele, un cetățean italian, de 56 de ani, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile italiene din Rovigo au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, constând în aceea că ar fi indus în eroare trei persoane, prin folosirea ilegală a unor instrumente bancare, cauzând un prejudiciu total de 14.672 de euro.

Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 9 ani, 2 luni și 22 de zile de închisoare.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — Inspectoratul General al Poliției Române.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Curții de Apel Brașov, care a dispus arestul la domiciliu pe o perioadă de 15 zile, pentru predarea către autoritățile italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here