Sibiu: Weekend aglomerat pentru pompieri! 80 de intervenții medicale, 7 accidente și 2 incendii

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al județului Sibiu au intervenit, în acest weekend, la șapte accidente rutiere, 80 de urgențe medicale, pentru evacuarea apei din subsolul unui imobil, dar și pentru stingerea a două incendii.

Vineri, 24.06.2016, la ora 11.45, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Mediaș a intervenit, pe strada Unirii, din municipiul Mediaș, pentru evacuarea apei din subsolul unui imobil.

Noaptea trecută, la ora 00.44, Detașamentul de Pompieri Sibiu a intervenit, în municipiul Sibiu, zona Câmpșor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost agricol. Incendiul, care a cuprins adăpostul, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, a fost stins de către pompieri într-un timp foarte scurt.

Tot noaptea trecută, însă la ora 02.13, un echipaj de pompieri, din cadrul Punctului de lucru Avrig, a intervenit, în localitatea Porumbacu de Sus, str. Principală, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Datorită intervenției pompierilor, incendiul a cuprins numai 6 mp din acoperișul casei de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Formațiunile SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al județului Sibiu au intervenit la 7 accidente rutiere, 1 transport la elicopter, dar și la 80 de urgențe medicale, cele mai multe intervenții fiind asigurate de echipajele SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu. Tot în această perioadă, formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor Publice Voluntare ale localităților Copșa Mică, Dumbrăveni și Ocna Sibiului, au intervenit la 45 de urgențe medicale, acordând primul-ajutor calificat persoanelor cu diferite afecțiuni medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here