Cei mai buni elevi din Brașov, premiați de Municipalitate

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Primăria Municipiului Braşov va oferi duminică, 26 iunie, pentru al treilea an consecutiv, “Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură”. Compania RCS & RDS s-a alăturat acestei iniţiative şi îi va răsplăti cu premii pe elevii din Braşov, pentru rezultatele bune obţinute în ultimul an şcolar.

La sfârşitul acestui an şcolar, peste 1800 de elevi, din clasele V-XII, care au obţinut premiile I, II sau III, vor fi recompensaţi de către Primăria Braşov. Pentru prima treapta a podiumului, Municipalitatea va oferi 300 de lei, alţi 200 de lei pentru locul al doilea şi 100 de lei, pentru cei clasaţi pe locul III. Duminică, începând cu ora 10.00, la Aula Universităţii Transilvania, va avea loc o gală de premiere a elevilor merituoşi, la care sunt invitaţi să participe toţi şefii de promoţie, la nivel gimnazial şi liceal, împreună cu profesorii şi părinţii lor. Elevii vor primi diplome de excelenţă din partea Municipalităţii şi premii din partea companiei RCS & RDS, constând în smartphone-uri, abonamente şi cartele gratuite de la Digi Mobil şi rucsacuri pentru laptop.

„În 2014 am iniţiat acest proiect la nivelul municipiului Braşov ca, pe lângă premierea pe care o fac unităţile de învăţământ, Primăria şi Consiliul Local Braşov să adauge acestor premii şi o componentă financiară. Poate nu este foarte mult, dar este o recunoaştere, fiindcă vrem să le acordăm o atenţie deosebită elevilor care fac performanţă. Le mulţumesc, ca primar al Municipiului Braşov, şi în numele Consiliului Local Braşov, tuturor elevilor care au rezultate deosebite la învăţătură, dar şi domnilor profesori şi părinţilor care i-au susţinut pentru ca acest lucru să fie posibil.” a declarat primarul George Scripcaru.

“Este cel de-al doilea an în care compania RCS&RDS se implică în proiectul “Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură”. Urmărim să contribuim la recompensarea celor mai buni elevi din dorinţa de a-i răsplăti atât pentru rezultatele obţinute, dar şi pentru a-i motiva să înveţe mai mult şi mai eficient. Este foarte important pentru societate să existe implicare din partea companiilor, pentru a fi mai aproape şi a susţine viitorul reprezentat de tinerii de azi” a adăugat Valentin Popoviciu, vicepreşedinte RCS&RDS

Evenimentul va avea loc duminică, 26.06, ora 10.00, în Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universităţii Transilvania din Braşov, unde sunt aşteptaţi toţi elevii care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură în acest an şcolar.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here