“The Ultimate Thriller”. Michael Jackson “revine” în România!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Michael Jackson “revine” în România! Vestea i-a bulversat pe toți fanii Regelui, însă este cât se poate de adevărat că în Piața Constituției pe 7 iulie va avea loc un concert grandios în cadrul căruia personajul principal este chiar Michael Jackson. Show-ul “The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute – LIVE” va fi pus în scenă la București de către echipa completă de muzicieni, coregrafi și dansatori cu care ”Regele muzicii pop” mergea în turneu.

Practic, pe 7 iulie 2016, echipa lui Michael Jackson va susține un concert memorabil în România. După mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toată echipa starului să se reunească special pentru tributul din Piața Constituției. Turneulmondial „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute – LIVE” pornește din România.

Jennifer Batten, LaVelle Smith Jr, Michael Prince, Sam Sims și restul echipei lui Michael Jackson se întâlnesc din nou pe aceeași scenă, la 7 ani de la moartea regelui pop, pentru un tribut care va îmbina hiturile promovate în turneele “Bad” și “Dangerous“.

Cel mai bun impersonator al lui Michael, ajutat de tehnologie de ultima generație (audio, video, efecte vizuale holografice, efecte pirotehnice, led wall-uri gigant), îi va face pe cei prezenți în Piața Constituției să creadă ca Regele muzicii pop nu a murit.

Prețurile biletelor la „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute – LIVE” variază de la 80 lei la 450 lei. Acestea se pot procura online de pe www.eventim.ro.

michael-696x1024

Prima venire a lui Michael Jackson în țara noastră a avut loc pe 1 octombrie 1992, cand cariera sa era la apogeu. Pentru România acelor vremuri, evenimentul era atât de important, încât nu a avut doar o mare importanță artistică, ci și una politica. Michael Jackson inclusese în turneul său mondial, „Dangerous World Tour”, o țară proaspăt eliberată din strâmtoarea comunismului. Regele muzicii pop a concertat pentru a doua oară la București în 1996, aducând noul său turneu „HIStory”. Seria concertelor debutase atunci doar cu o săptămână înainte, România fiind a treia oprire a lungului șir de spectacole, după Praga și Budapesta. Pe Stadionul Național din București au participat peste 80.000 de fani, cu 10.000 mai mult decât era estimat.

Pe 25 iunie anul acesta se împlinesc 7 ani de la moartea Megastarului Michael Jackson. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here