Sibiu: Biciclist căutat de poliție, după ce a lovit o fetiță și a fugit! Tânăra a ajuns la Spital

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui biciclist care a accidentat o fetiță pe pista destinată bicicliștilor din Parcul Sub Arini, ieri seară

În data de 22 iunie a.c., în jurul orei 18,00, în timp ce se afla pe tricicletă pe pista destinată bicicliștilor din Parcul Sub Arini, o fetiță în vârstă de 5 ani a fost acroșată de către un biciclist care circula din direcția centru spre Rășinari și care a plecat de la locul incidentului înainte de sosirea la fața locului a polițiștilor.

Mai exact, evenimentul s-a produs în dreptul intersecției străzilor Octavian Goga cu Alexandru Vlahuță.

Fetița se află în prezent la Spitalul de Pediatrie Sibiu, sub supravegherea medicilor, după ce a suferit mai multe traumatisme.

Conform declarațiilor martorilor, biciclistul care a provocat evenimentul rutier are următoarele semnalmente:

  • Înălțime aprox 1,75 m;

  • Păr șaten deschis;

  • Ochi albaștri;

  • Vârsta 20 – 25 de ani;

  • Purta echipament specific cu bluză roșu și albastru;

  • Circula cu o bicicletă de culoare albă.

Cei care pot da informații despre persoana în cauză pot apela numărul unic pentru situații de urgență 112 sau pot transmite informațiile către orice unitate de poliție.

De asemenea, pot apela Dispeceratul IPJ Sibiu la nr. 0269/208205 sau 0269/208209.

Facem mențiunea că polițiștii din cadrul Biroului Rutier fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Întrucât pista pentru bicicliști nu este un drum deschis circulației publice, în sarcina vinovatului nu se va reține și săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, incidentul fiind tratat ca un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală din culpă a unei persoane și nu ca și accident rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here