FOTO Brașov: Accident pe DN1, între Dridif și Voila! Patru persoane decedate și un rănit grav

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Patru persoane au decedat, iar o altă persoană a fost rănită, în urma coliziunii a două autoturisme. Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, pe Drumul Național 1, între localitățile Dridif și Voila. Trei echipaje SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean, dar și un echipaj de descarcerare, au intervenit imediat la fața locului.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, din cele șase victime, patru au fost găsite încarcerate, patru dintre ele fiind decedate, iar o persoană fiind rănită.

UPDATE: Inițial au fost trei persoane decedate, iar o a patra persoană se afla în stop cardio respirator. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, însă a fost constatat decesul.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, a solicitat un elicopter SMURD de la Mureș, pentru a transporta una dintre victimele acestui accident, este vorba despre o persoană care a suferit politraumatisme, iar starea de sănătate este foarte gravă, spun medicii.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact care sunt cauzele producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat aproximativ trei ore,, până în jurul orei 17:30.

FOTO: ISU Brașov

FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here