VIDEO Impresionant! Trasfăgărășan și Transalpina, ambele deschise și cu peisaje ce îți taie răsuflarea

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Mii de turiști ajung anual pe celebrele trasee montane din România, Transfăgărășan și Transalpina, poate cele mai spectaculoase drumuri din țara noastră. Nu puțini sunt turiștii străini care ajung în țara noastră, doar pentru a vedea peisajele unice pe care le pot vedea de aceste drumuri.

Atenție însă, există în prezent, câteva restricții de circulație, în ceea ce privește Transfăgărășan și Transalpina.

Mai exact, DN7C (Transfăgărăşan) a fost redeschis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) şi 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu). Pe acest tronson va fi interzisă circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21:00 – 7:00.

Până în data de 30 septembrie 2016, pe acest drum naţional este instituită restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeţ.

Şoferii pot fi interesaţi şi de faptul că DN67C (Transalpina) a fost redeschis începând din data de 11 iunie 2016, între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) şi 59+800 (Obârşia Lotrului). Pe acest sector de drum, accesul autovehiculelor este interzis în intervalul orar 20:00-07:00, iar viteza maximă de deplasare este de 30 km/h. Este instituită şi restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Traficul rutier de pe DN7(E81) , Valea Oltului, rămâne influenţat de lucrările care se desfăşoară între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, unde se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulaţia este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevăzută cu bariere.

De asemenea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic (Jud. Vâlcea), circulaţia rutieră pe DN7 se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri. În ambele puncte de lucru de pe Valea Oltului se formează frecvent coloane de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here