Superkombat revine în acest week-end cu un nou show incendiar la Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Superkombat revine după aproape un deceniu la Brașov, în această sâmbătă, la Patinoarul Olimpic, cu o nouă gală incendiară dedicată unei confruntări România-Grecia, în timp ce în meciul cap de afiș al serii, urmașul lui Cătălin Moroșanu, Dănuț Hurduc, are șansa de a deveni al doilea tricolor din istorie care cucerește titlul mondial New Heroes.

Evenimentul care va începe de la ora 20:00 va programa un total de 11 dueluri, iar printre cei care vor mai urca în ring se numără Amansio ‘Vikingul’ Paraschiv, Cristian Milea, Alex Filip, Bogdan Năstase, Dumitru Țopai, Daniel Corbeanu, dar și brașoveanul George Bălan. Gala va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro, iar la nivel internațional în rețeaua Fight Box HD.

În meciul serii, ieșeanul Dănuț Hurduc, care a avut un program de pregătire special pentru această gală alături de Cătălin Moroșanu, vrea să devină primul român care îl învinge pe noul Bonjasky, surinamezul Clyde Brunswijk. Până în prezent, Brunswijk, un reprezentant al școlii olandeze de kickbox, a câștigat toate cele trei meciuri disputate împotriva tricolorilor, iar două dintre ele chiar în fața colegilor de sală ai lui Dănuț Hurduc.

‘Dacă s-ar fi calificat în optimile Euro 2016, atunci România ar fi jucat chiar sâmbătă. Acum, am rămas doar noi să ducem steagul mai departe și să câștigăm meciurile cu străinii. Cu adversarul meu este ceva personal, îl asigur că nu va mai avea ocazia să câștige controversat la puncte. Îl fac KO!’, a anunțat Dănuț Hurduc, neînvins în ultimii doi ani.

Totodată, promotorul Eduard Irimia a anunțat că sportivii care vor să participle la viitoarele gale de selecție Superkombat sunt așteptați la Brașov pentru preselecții: ‘Vom începe reality show-ul chiar odată cu gala care va avea loc în această sâmbătă.’

Irimia a mai dezvăluit că noii eroi sosiți prin intermediul reality show-ului vor lupta în deschiderea galelor de pe 30 iulie, de la Mamaia, unde Cătălin Moroșanu este cap de afiș, și 6 august, la Comănești, eveniment cu ocazia căruia Ionuț Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în orașul său natal.

Prețul unui bilet pentru gala Superkombat de la Brașov costă 20 de lei și va putea fi achiziționat începând de miercuri din rețeaua Eventim.ro, dar și din magazinele Orange, Germanos, Vodafone și Domo.

Programul complet al meciurilor:

1. Super Fight — Categoria semigrea (-81 kg)

Kleanthis Mavropoulos (Greece) vs Cristian Rotar (România)

2. Super Fight — Categoria semigrea (-81 kg)

Adrian Roșca (Romania) vs Bogdan Năstase (România)

3. Super fight — Categoria semigrea plus (-86 kg)

Manolis Roussakis (Greece) vs Dumitru Țopai (România)

4. Super Fight — Categoria cruiser (-92 kg)

Ilie Brancu (România) vs Sebastian Cozmâncă (România)

5. Super Fight — Categoria mijlocie (-71 kg)

Anouar Lahmaj (Maroc) vs Amansio Paraschiv (România)

6. Super Fight — Categoria mijlocie (-71 kg)

Alexandros Papadimitriou (Grecia) vs Cristian Milea (România)

7. Super Fight — Categoria super mijlocie (-77 kg)

Levan Guruli (Grecia) vs Alex Filip (România)

8. Super Fight — Categoria mijlocie (-71 kg)

Mădălin Crăciunică (România) vs Daniel Corbeanu (România)

9. Super Fight — Categoria semigrea plus (-86 kg)

Nicu Buceac (România) vs Dennis Anghel (România)

10. Super Fight — Categoria super mijlocie (-73 kg)

Ionuț Măceșanu (România) vs George Bălan (România)

11. Titlul mondial New Heroes — Categoria cruiser (-92 kg)

Clyde Brunswijk (Surinam) vs Dănuț Hurduc (România)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here