Distribuția pachetelor alimentare, din 21 iunie, la Cluj-Napoca și Miercurea Ciuc

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Începând de marți, 21 iunie 2016, Primăria municipiului Cluj-Napoca va începe redistribuirea pachetelor de alimente prin programul iniţiat de primarul Emil Boc. Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene şi oferă şansa şi altor categorii de persoane, în afara celor prevăzute în programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare.

Distribuția se face în următoarele puncte de distribuție:

  • Clubul pensionarilor Manastur, str. Arinilor nr. 11;
  • Clubul pensionarilor Marasti, str. Aurel Vlaicu nr. 3A;
  • Clubul pensionarilor Horea, str. Horea nr. 108;
  • Clubul pensionarilor Grigorescu, str. Eremia Grigorescu nr. 132;
  • Clubul pensionarilor Zorilor, str. Louis Pasteur nr. 77;
  • Clubul pensionarilor Someseni, str. Traian Vuia nr. 41;
  • Primaria de cartier Gheorgheni, str. Baisoara nr. 4A;
  • Primaria de cartier Iris, Piata Liebcknecht nr.7-8 .

Programul de distribuție este următorul:

Luni, Marti, Miercuri, între orele 08,30 -15,30,

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Joi, între orele 08,30 – 16,30;

Vineri, între orele 08,30 – 14,00.

Din totalul de 20.000 de pachete cu alimente, au fost ridicate 16.451, restul de 3549 de pachete urmând să fie redistribuite până la epuizarea stocului.

Un pachet contine 7 produse alimentare: 2 litri ulei, 2 kg orez, 2 kg zahar, 1 kg faina de grau, 1 kg faina de malai si 2 pungi cu paste fainoase (a 500 gr. fiecare: paste penne si tagliatele). Costul unui pachet este de 28,825 lei fara TVA.

Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0264-453056.


Miercurea Ciuc

Biroul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc invită persoanele defavorizate – respectiv: beneficiarii de ajutor social, de alocaţii de susţinere a familiei, şomerii înregistraţişi cei cu indemnizaţie de şomaj în cuantum de până la 450 de lei, inclusiv, pensionarii cu pensii de până la 450 de lei, inclusiv, persoanele cu handicap grav şi accentuat neinstituţionalizate (grad I. şi II.) – să se prezinte începând cu data de 21 iunie 2016, de luni până vineri, între orele 11.00–15.00, la magazia societăţii comercialeMultiidea SRL, situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis, în vederea ridicării alimentelor distribuite din stocul comunitar de intervenţie, după cum urmează: 2 kg făină albă de grâu, 4 kg mălai, 0,8 kg paste făinoase, 4 l ulei, 2 kg zahăr, 0,6 kg conservă carne de vită, 0,4 kg pateu, 2 kg orez, 0,8 kg conservă de pastă de tomate 0,8 kg, 1 kg fasole boabe.

Cu ocazia distribuirii ajutoarelor alimentare se va prezenta actul de identitate în original, va fi verificată încadrarea în una dintre categoriile de persoane defavorizate, pe baza următoarelor documente, după caz:

carnet de şomer sau mandat poştal pentru plata drepturilor pentru şomerii indemnizaţi şi adeverinţă prin care se atestă calitatea de şomer, decizia de pensie sau mandat poştal, decizia, dispoziția sau cuponul privind ASF sau VMG, certificat de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat.

Fotocopia acestor documente şi a actelor de identitate valabile, ale tuturor membrilor familiei vor fi depuse de către beneficiari în momentul ridicării alimentelor.

În cazul în care o persoană are dreptul la ajutorul alimentar acordat dar nu figurează pe lista iniţială, poate fi înscrisă pe lista suplimentară cu prezentarea documentelor justificative, începând cu data de 5 august 2016 la locul distribuirii.

Mai multe informații la sediul Primăriei Miercurea Ciuc, Biroul Public de Asistență Socială (cam. 28, parchet) sau la numărul de telefon: 0266-315120/115.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here