Sibiu: Obor Fest este cel mai mare parc de distracții din Transilvania, între 7 și 10 iulie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Obor Fest este cel mai mare parc de distracții din Transilvania aduce în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru 4 zile de eveniment.

După succesul primelor doua ediții când Obor Fest a reușit în premiera să atragă peste 30000 de vizitatori în 2014 și 60000 de vizitatori în 2015 într-o locație nouă la ieșire din oraș ediția din 2016 va avea loc în perioada 7-10 iulie anunțând patru zile de distracție, adrenalină și voie bună.

Organizatorii se așteaptă la un număr de 50.000 de vizitatori în cele patru zile de eveniment.

La Obor Fest vor fi prezenți atât artiști de muzică ușoară precum Dorian Popa, Lidia Buble, Alina Eremia și Ruby cât și artiști de muzică populară precum Ina Todoran, Camelia și Traian Stoiță, Mariana Deac și Ionuț Fulea.

Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioadă Obor Fest jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri concursuri și locuri de joacă pentru copii, concerte de muzică modernă, iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.

Adolescenții sunt de asemenea un public țintă pentru Obor Fest , majoritatea artistilor de muzica usoară fiind stabiliți în funcție de solicitările acestora de pe facebook.

Daca anul trecut la Obor fest a fost adus pentru prima data în Sibiu un Cinema 7D, anul acesta noutatea va fi posibilitatea de a participa la un joc de Paintball la cort.

Obor Fest este un eveniment pe buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale si de vârstă să își permită

Obor Fest, distracție adrenalină, creativitate, energie, bucurie !

Eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here