Președintele Germaniei și Președintele României, la Sibiu, într-o întâlnire oficială

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Marți, 21 iunie, Excelența Sa, domnul Joachim Gauck, Președintele Republicii Federale Germania și doamna Daniela Schadt vizitează Sibiul. Pe parcursul întregului program al vizitei în orașul nostru înaltul oficial german va fi însoțit de Excelența Sa, domnul Klaus Werner Iohannis, Președintele României și de doamna Carmen Iohannis.

“Este o vizită onorantă și emoționantă. Doi Președinți vor fi prezenți în Sibiu: Președintele Republicii Federale Germania, domnul Joachim Gauck care vine să cunoască orașul și oamenii acestuia, și Președintele României, domnul Klaus Iohannis. Programul delegației include și o vizită la Primăria Sibiu pentru o întrevedere oficială.” (Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu)

Delegația germană va fi întâmpinată la ora 12 la sediul Primăriei Municipiului Sibiu de către Președintele Klaus Iohannis alături de doamna Carmen Iohannis și de către doamna Astrid Fodor, Primarul Municipiului Sibiu. Distinșii oaspeți vor fi poftiți apoi în sala Atrium a Primăriei, unde Președintele Joachim Gauck va semna în Cartea de Onoare a Sibiului.

În programul delegației este inclusă o vizită la Colegiul Național Samuel von Brukenthal, la Biserica Evanghelică din Piața Huet, o scurtă plimbare prin piețele centrale ale Sibiului și o întâlnire cu comunitatea germană la sediului Forumului Democrat al Germanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here