Lemn confiscat și amendă de 10.000 de lei pentru o societate comercială din Cluj

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Peste 50 de metri cubi de material lemnos au fost confiscați valoric, în urma uui control de specialitate. Societatea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de combatere a delictelor silvice, în colaborare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control de specialitate la o societate comercială.

Controlul s-a desfășurat la sediul unei societăți din comuna Poieni, care are ca principal obiect de activitate exploatarea, transportul și comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că operatorul economic ar fi expediat peste 50 de metri cubi de material lemnos, pentru care a nu putut prezenta documente de proveniență.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 10.000 lei.

Pentru cei peste 50 metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 8.000 de lei, a fost dispusă măsura complementară a confiscării valorice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here