Bistrița-Năsăud: Minor dispărut, după ce ar fi fost lăsat nesupravegheat, găsit decedat într-o fosă septică

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În cursul zilei de ieri, poliţia a fost sesizată despre dispariţia unui minor, în vârstă de 1 an şi 4 luni, din curtea unui imobil situat pe raza localităţii Rodna, unde acesta ar fi fost lăsat nesupravegheat.

Astfel, sub stricta şi atenta coordonare a conducerii IPJ Bistriţa Năsăud, precum şi a şefilor Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei oraş Sîngeorz-Băi şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi, a fost constituită echipa operativă complexă a inspectoratului, în vederea căutării şi depistării minorului şi pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Totodată, au fost solicitate forţe suplimentare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa , efectuându-se scotociri pe malul Râului Someş şi pe calea ferată din proximitatea locuinţei, precum şi conduceri în teren a câinilor de urmă ai Jandarmeriei.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Cluj şi Mureş pentru efectuarea de căutări cu ajutorul câinilor de urmă şi cadavre.

În urma investigaţiilor efectuate şi a folosirii unei autospeciale pentru vidanjarea canalului colector a fosei septice din curtea imobilului de unde a fost semnalată dispariţia minorului, acesta a fost găsit decedat.

Cadavrul minorului a fost transportat la Secţia Prosectură a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here