11.000 de polițiști aflați la datorie de Rusalii! Atenție în trafic

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Urmare a ordinului ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, şeful Poliției Române, chestorul de poliţie Bogdan Despescu, a dispus ca aproape 11.500 de poliţişti şi 4.000 de autospeciale să acţioneze, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru ca minivacanţa de Rusalii să o petreceţi în siguranţă.

În perioada 18-20 iunie a.c., Poliţia Română va acţiona, cu peste 11.466 de poliţişti şi 3.878 autospeciale (media zilnică). Astfel, vor fi organizate zilnic 3.312 patrule de siguranţă publică, dintre care 535 pedestre şi 2.777 auto.

De asemenea, 1.993 polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Aceştia vor acționa cu 421 aparate radar în întreaga țară, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivele True Cam).

Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în medie/zi, pe 252 trenuri de călători, în 266 staţii şi triaje de cale ferată, în 14 aerogări şi 21 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre. Totodată, 5 de trenuri de marfă vor fi însoţite, pe durata deplasării, de către poliţişti.

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

În acţiuni, poliţiştii vor fi sprijiniţi de două elicoptere ale IGAv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here