Sibiu: Un șofer a lovit o femeie și a fugit de la locul accidentului! A fost prins în scurt timp

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Aseară, în jurul orei 23:40, o femeie în vârstă de 31 de ani, domiciliată în localitatea Moșna, a sesizat telefonic faptul că a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma verificărilor efectuate și a discuțiilor purtate cu victima, în calitate de pieton, s-a stabilit faptul că în timp ce acesta se deplasa pe marginea părții carosabile, în dreptul unui imobil din Moșna a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus, care a părăsit locul accidentului.

Victima, rănită ușor, a fost transportată la Spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Biroului Rutier Mediaș s-a reușit identificarea conducătorului auto care a accidentat o femeie, părăsind imediat locul accidentului rutier.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în localitatea Moșna, a fost identificat în dimineața acestei zile. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, modificarea sau ștergerea urmelor accidentului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here