Mureș: Polițist erou, după ce a salvat un tânăr care vroia să se sinucidă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un tânăr de 22 de ani din Reghin a încercat să se sinucidă aruncându-se în râul Mureş, dar a fost salvat de un poliţist, care l-a scos din apă în stare de inconştienţă

La data de 12 iunie 2016, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizat telefonic prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că o persoană de sex masculin s-a aruncat în râul Mureş.

În fapt, la data de 12.06.2016, tânărul de 22 de ani, după ce, în prealabil, şi-a ameninţat familia că se sinucide, s-a aruncat în râul Mureş, de pe podul din strada Gării din municipiu.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie format din trei poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, iar în urma căutărilor efectuate, l-au observat pe bărbat la aproximativ 200 m, în aval de pod.

Pentru că victima era poziţionată cu faţa în jos, în apă, agentul şef principal Precup Aurel, în uniforma de serviciu, a sărit în râul Mureş şi a parcurs o distanţă de aproximativ 8 m prin apă, până la locul unde se afla tânărul.

Victima era în stare de inconştienţă însă poliţistul a reuşit să-l scoată pe mal unde i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SMURD, iar apoi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş pentru îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here