Alba: Bărbat bătut cu tacul de biliard, într-un bar

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard într-un bar deoarece, printre altele, se pare că nu ar fi fost de acord cu opinia agresorului în ceea ce privește șansele echipei naționale de fotbal de a ajunge în optimile Campionatului European. A solicitat ajutorul jandarmilor, iar aceștia l-au prins în scurt timp pe agresor.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat miercuri, 15 iunie, în jurul orei 21.00, la sediul Jandarmeriei Alba și a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. Într adevăr, prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, cel mai probabil, conform spuselor acestuia, cu un tac de biliard.

Pornind de la semnalmentele furnizate de victimă, un echipaj de jandarmerie a acționat de urgență pentru depistarea agresorului și a reușit identificarea acestuia în scurt timp: barbat de 45 de ani), din Alba Iulia. Se afla în același local, în avansată stare de ebrietate și și-a motivat comportamentul violent prin aceea că prietenul său, alături de care consumase băuturi alcoolice timp de câteva ore, refuzase ‘să-l mai cinstească’. Acest fapt, coroborat se pare cu opinia victimei potrivit căreia naționala de fotbal nu mai are șanse de promovare din optimile Campionatului European, l-au făcut să-i aplice acesteia mai multe lovituri, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a trebuit transportată la UPU Alba Iulia.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, urmând ca Poliția Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here