Protest spontan la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Ca urmare a unei decizii spontane a funcționarilor publici din cadrul CRPC RC Brașov, respectiv Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, s-a hotărât realizarea unui protest spontan astăzi, 07.06.2016 între orele 12-13.

Aceasta acțiune spontană are menirea de a atrage atenția asupra salarizării inacceptabil de mici a funcționarilor publici din cadrul instituției și a discordanțelor extreme de mari care exista pe plan salarial între aceștia și ceilalți funcționar publici cu atribuții similare.

Nemulțumirea actuala vine in contextul in care in aceste zile se ia in discuție o eventuala aliniere a salariilor funcționarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale funcționarilor publici din alte instituții cu atribuții similare, lucru care a creat de-a lungul timpului o ampla nemulțumire.

Precizăm că această manifestare a nemulțumirilor funcționarilor publici din cadrul CRPC RC Brașov de astăzi nu va perturba activitatea instituției și, cu toate acestea, ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru aceasta situație și le mulțumim pentru înțelegere.

În cazul în care semnalul de alarmă pe care-1 tragem astăzi nu va avea nici un efect, nici de aceasta dată, atragem atenția că această acțiune este un prim pas pentru manifestări ulterioare mult mai ample, în conformitate cu prevederile legale. (Comunicat de Presă CRPC Brașov)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here