Cornel Comșa: Partidele vechi, fara candidati la Primaria Brașov! Reacție la solicitarea PNL Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

”Partidele vechi, fara candidati la Primaria Brașov! In urma cu o luna, Presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, recomanda filialei PSD Brașov sa nu voteze cu candidatul partidului la primarie – Razvan Popa. In schimb, recomanda tuturor pesedistilor sa voteze un fost membru PSD – Catalin Leonte.

Astazi, conducerea judeteana a PNL Brașov ii roaga pe brasoveni sa nu voteze cu domnul Adrian Gabor, candidatul lor la Primarie, ci sa se orienteze catre un fost membru al PDL – actualul – fost primar.

Dupa suficiente lupte interne in PSD Brasov, organizatia judeteana a decis sa conteste decizia PSD central si sa il propuna candidat pe Razvan Popa. Fostul independent Leonte a iesit cu coada intre picioare din PSD si s-a anuntat pentru a doua oara independent, dupa ce si-a facut poze cu adeziunea la partid, fara de care nu ar fi putut candida din partea PSD.

Liberalii brasoveni au astazi vreo patru candidati – Gabor, Atomei, Scripcaru si Mihai Costel – raspanditi intre factiunile rupte din fostele partide – PDL si PNL.

Pesedistii au cel putin trei candidati care sunt sau au fost membri de partid pana acum sase luni – Popa, Leonte si Sturzu.

Cum arata aceste manevre in fata cetatenilor brasoveni? Domnilor, va bateti joc de oameni?

In aceste zile este expusa in mod cat se poate de direct GAȘCA corupta din PNL si PSD, care a controlat mai bine de 2 miliarde de euro din banii nostri in ultimii 12 ani.

Brașoveni, duminica aveti puterea sa ii dati jos pe toti acesti profitori ai banului public, aveti o sansa unica sa Spargeți Gașca din Primarie si Consiliul Local.

Politica brasoveana are nevoie de oameni noi, de oameni care nu au si nici nu au avut legatura cu actuala gașca care profita de banii si naivitatea noastra, a tuturor.

Votati Cornel George Comșa primar independent!

Votati lista de consilieri locali ai Partidului Nostru!

Noi credem in noi, credem in oamenii nostri, credem in puterea votului dumneavoastra!” Se arată într-un comunicat de presă al candidatului independent la Primăria Brașov, Cornel George Comșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here