UPDATE: Tragedie la Geoagiu! O familie sprijină ancheta penală cu privire la decesul minorei

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În această dimineață, Poliția Geoagiu a fost contactata prin reprezentant legal de familia unui minor in varsta de 7 ani, din din jud. Hunedoara, care si-a aratat disponibilitatea de a sprjini ancheta penala cu privire la decesul minorei in varsta de 7 ani, din jud. Cluj, care a suferit un nefericit accident in statiunea Geoagiu Bai.

Dupa audierea tuturor persoanelor care au cunostinta despre acest caz si in functie de concluziile medico-legale privind cauza decesului si celelelte elemente ale dosarului penal privind infractiune de ucidere din culpa, aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, vor fi luate masurile prevazute de lege, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Hunedoara.

Vă reamintim, că o fetiță a decedat în urma unui incident în ștrand-ul de la Geoagiu. O minoră de 7 ani, din județul Cluj, care se afla cu părinții săi la un ștrand din stațiune, a decedat la unitatea de primiri urgențe, din municipiul Orăștie.

Din primele informații, se pare că decesul minorei a survenit după ce aceasta ar fi fost rănită în urma unui incident petrecut în bazinul ștrandului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here