La volan cu peste 200 km/h pe A1 Rm.Vâlcea – Deva! S-a ales cu permisul suspendat și o amendă frumoasă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, care conducea cu viteza de 208 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

În această dimineață, poliţişti din cadrul Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române au depistat un bărbat, care conducea cu viteză excesivă.

Astfel, în zona kilometrului 260 al autostrăzii A1, un bărbat, de 28 de ani, din județul Prahova, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 208 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here