Harghita: O tânără de 23 de ani a fost răpită! Polițiștii au oprit autoturismul la Praid

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Alertaţi despre „răpirea” unei tinere de 23 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, poliţiştii au acţionat rapid şi au interceptat autoturismul „răpitorilor”, pe raza comunei Praid.

Doi dintre cei în cauză, un bărbat de 41 de ani din municipiul Gheorgheni şi un tânăr de 21 de ani din comuna Suseni, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care faţă de aceştia a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 28.5.2016, ora 16:50, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată telefonic, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că o tânără de 23 de ani, din localitate, a fost urcată fără voia ei într-un autoturism care a plecat spre municipiul Gheorgheni.

Alertaţi imediat cu privire la cele sesizate, poliţiştii Postului de Poliţie Praid au identificat în traficul rutier autoturismul suspect, în care se aflau 4 bărbaţi şi tânăra în cauză, toţi cei 5 fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, pentru audieri.

Cu privire la cele întâmplate partea vătămată a depus plângere penală, iar în urma primelor cercetări poliţiştii au stabilit că aceasta, în jurul orei 16:45, în timp ce se deplasa pe strada Orban Balazs din municipiul Odorheiu Secuiesc, a fost trasă de mână și urcată într-un autoturism de un tânăr de 21 de ani, din comuna Suseni, în timp ce un alt bărbat de 41 de ani, din municipiul Gheorgheni (prietenul ei) a avut o scurtă altercaţie cu mama sa, care a încercat să o apere.

Iniţial cei doi au fost reţinuţi pe 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, iar la data de 29 mai 2016 aceştia au fost prezentaţi cu propunerea de arestare preventivă Parchetului de pe Lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, procurorul dispunând măsura controlului judiciar împotriva lor, pentru o perioada de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here