Covasna: Un camion încărcat cu substanțe chimice s-a răsturnat pe DN12! Șoferul, rănit grav

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un camion s-a răsturnat în această dimineață pe DN12 între localitățile Chichiș și Coșeni, județul Covasna. Dispeceratul I.P.J. Covasna a fost sesizat cu privire la faptul că un camion, încărcat cu substanțe chimice, s-a răsturnat în afara carosabilului între localitățile Chichiș și Coșeni.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, aflat la volanul unui camion înmatriculat în București, care transporta mai multe tipuri de substanțe chimice, a pătruns pe acostament și a pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au luat măsuri pentru securizarea zonei și devierea traficului rutier pe ruta DN11 – DJ 103 B – DN12. Traficul a fost reluat în condiții normale în jurul orei 14:30.

În urma evenimentului, șoferul a suferit răni grave. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

La faţa locului au acţionat şi specialişti din cadrul I.S.U.J. Covasna, I.S.C.T.R., precum şi din cadrul Gărzii de Mediu, pentru decontaminarea zonei, astfel că evenimentul nu s-a soldat cu pagube majore asupra mediului înconjurător.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here