Hunedoara: Autoritățile au reluat căutarea copilului dispărut! Cine poate oferi detalii să apeleze 112

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În această dimineaţă, în jurul orei 07.00, peste 80 de poliţişti, pompieri şi jandarmi au reluat operaţiunile de căutare a copilului în vârstă de un an şi 7 luni, dispărut, în cursul zilei de ieri, de pe raza satului hunedorean Galaţi.

Echipele de intervenţie continuă scotocirea malurilor şi observarea cursului de apă, extinzând aria de căutare şi la barajul Bucium Orlea. În această operaţiune, pompierii scafandri utilizează o şalupă şi o autospecială de intervenţie pentru salvările din mediul acvatic. O echipă de pompieri, alcătuită din 11 subofiţeri, a supravegheat în cursul nopţii trecute zona de vărsare a râului Strei în barajul Bucium Orlea.

Forţele aflate în teren au fost suplimentate cu două echipaje canine din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, specializate în căutare de cadavre pe apă.

În paralel, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate circumstanţelor dispariţiei minorului, care a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, cu privire la caz a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecția Copilului, în vederea efectuării unei anchete sociale proprii şi a luării măsurilor care se impun.

Vă reamintim faptul că, în data de 19.05.2016, în jurul orei 15:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00, minorul HOZA FLAVIUS-ALEXANDRU (foto), în vârstă de un an şi 7 luni, din comuna Pui, sat Galați, a dispărut de pe raza localității de domiciliu.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că băieţelul se juca împreună cu o soră mai mare (în vârstă de 6 ani) pe malul râului Strei, pe raza satului Galaţi, în apropierea locuinţei sale.

Semnalmente: înălțime 0,60-0,80 m, cca. 10 -12 kg, păr șaten, față rotundă, ten creol, constituție astenică, ochii căprui. La data dispariției, minorul era îmbrăcat cu bluză trening de culoare albastru-închis, bluzon cu mânecă lungă, de culoare vișinie, ștrampi gri cu roșu, cu motive florale ,,cireșe”, iar în picioare purta pantofi Adidas culoare roz.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here