Sălaj: Matematica aduce educatori din șapte țări, în vizită la Primăria Zalău

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, și viceprimarul Claudiu Bîrsan au participat astăzi la o întâlnire cu cadre didactice de la Grădinița ,,Ion Creangă,, și din alte șapte unități de învățământ, parteneri din străinătate în proiectul ,,Maths paths in Europe”, derulat de gădinița din Zalău, prin programul Erasmus.

Reprezentanții primăriei au apreciat faptul că avem astfel de cadre didactice implicate în Zalău și au făcut referire la parteneriatul transfrontalier, la faptul că fiecare țară are propria strategie în pregătirea copiilor, și cunoașterea acestora aduce cu sine o experiență, care este un câștig, pentru că bunele practici au fost însușite și ele se vor reflecta în activitatea de pregătire a copiilor, pe care membrii echipei de la grădiniță o vor desfășura în continuare.

Prezența în Zalău a educatorilor din Anglia, Spania, Italia, Polonia, Belgia, Turcia, Grecia face parte din vizita de evaluare a proiectului, în România, la Grădinița ,,Ion Creangă,,. Oaspeții au evidențiat situația foarte bună a bazei materiale, a dotărilor din grădiniță, pe care le utilizează cadrele didactice și de care beneficiază copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here