Hunedoara: Atenţie cui îi acordaţi încrederea! Un bărbat a fost înşelat de 1.800 de euro

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţiştilor hunedoreni efectuează cercetări în vederea identificării a doi suspecţi care au comis o infracţiune de înşelăciune şi una de furt în dauna unui hunedorean în vârstă de 80 de ani.

În data de 17.05.2016, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 80 de ani, din municipiul Hunedoara, care a reclamat faptul că, în data de 17.05.2016, în jurul orei 13.00, a fost abordat în fața blocului în care locuiește de către doi bărbați necunoscuți, unul dintre aceştia recomandându-se ca fiind „cetățean belgian”, iar celălalt s-a recomandat ca fiind „angajat al Primăriei” .

„Cetăţeanul belgian” (care vorbea stricat limba română) a apelat la bunăvoinţa octogenarului, susţinând că a fost „trădat în dragoste” de o tânără hunedoreancă şi a rămas fără banii necesari repatrierii, motiv pentru care i-a oferit spre vânzare hunedoreanului două inele bărbătești, despre care a susținut că sunt din aur. Pentru finalizarea tranzacției, persoana vătămată i-a invitat pe cei doi necunoscuţi în locuința sa. Ajuns în apartament, hunedoreanul a achitat suma de 100 euro pentru un inel, moment în care persoanele necunoscute au observat unde îşi păstrează bărbatul economiile, și în timp ce unul dintre bărbați negocia vânzarea celui de-al doilea inel pentru suma de 300 de lei, cel de-al doilea bărbat a sustras dintr-un sertar suma de 1.700 de euro, după care cei doi au părăsit apartamentul.

În baza plângerii, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi furt şi au demarat cercetări în vederea identificării suspecţilor şi a recuperării prejudiciului (1.800 euro și 300 de lei).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here